Update Your Business Bronze

Osvežite krvotok svog biznisa i dodajte mu polet!

Uzaludni su svi napori da se razvije biznis, ako iza njega nije izgrađen stabilan sistem.

Pronađite žarište problema, izbacite sve što Vam „truje“ posao, postavite prioritete reorganizacije i dodajte polet svom biznisu.

 

 

Mnogi biznisi se u toku radnog ciklusa suočavaju sa sledećim situacijama:

 1. NEPREGLEDNOST poslovnih procesa zbog povećanja obima posla i promena na tržištu. Možete imati osećaj kao da su Vam izmakli tlo pod nogama.
 2. AD HOC REŠENJA, PANIKA zbog urušavanja sistema i stalna žurba su samo privremena rešenja da se ugasi vatra. Biznis se usporeno razvija, iako postoje svi uslovi za prosperitet.
 3. SVAKODNEVNI KONFLIKTI među zaposlenima i partnerima, prebacivanje odgovornosti, traganje za krivcima, čine mukotrpnim vreme koje bi se moglo iskoristiti za unapređenje poslova.

 

Biznis je inspiracija i motivacija za preduzetnika.

 

Međutim, kada taj biznis postane gutač energije, kada šef postane najtraženija osoba za kupce, kada od kupaca čujete mnogo više kritika nego pohvala, kada poslovni partneri traže svoja prava, kada odmor postane nemoguća misija ili porodica postane poslednja karika u lancu - onda je vreme da zastanete i da razmislite.

Biznis živi od kontinuirane prodaje.

Prodaju održavaju kupci koji troše novac.

A kontinuiranost obezbeđuje stabilan sistem biznisa.

Kupci ne vole promene. Oni će promeniti navike kupovine samo u slučajevima kada ne dobiju traženi osećaj zadovoljstva i oduševljenosti prilikom kupovine robe ili usluge. Mnogo košta da zadržati kupce, ali je još skuplje pronaći nove.

Izvor slike: Pixabay

 

Kako biste reagovali, kada bi Vam neko usled jednog takvog haotičnog satanja rekao sledeće:

 • BIZNIS TI MOŽE DATI MIR KOJI PRIŽELJKUJEŠ. Postoji rešenje i situacija nereda nije Vaša greška. Ona je nastala usled promena koje su prirodna posledica promena na tržištu i razvoja Vašeg biznisa. I detetu ćete kupiti novu odeću kada je preraste. Isto tako i biznis traži reorganizaciju kada preraste svoju strukturu. 
 • POSTOJE JEDNOSTAVNI I LAKO IMPLEMENTIRANI MODELI U BIZNISU. Ako je nešto kompleksno i skupo, to ne znači da je i najefikasnije. Nekada vrlo jednostavni modeli i principi mogu dati najbolje rezultate.
 • PREGLEDNOST I UREDNOST SISTEMA ĆE DATI SIGURNOST. Čovek u venama oseti kada se kockice poslože, kada postavi sistem kojim se lako upravlja. Tada postajete takav poslodavac koji ima osmeh na licu i u čijem društvu rado borave njegovi zaposleni podržavajući ga u njegovim ciljevima.
 • KAKO ZRAČIŠ, TAKO PRIVLAČIŠ. Pozitivna energija ne trpi energetske vampire. Dobro izgrađen sistem organizacije privlači kupce koji tragaju za takvim partnerima. Iz takvih relacija rađaju se sjajne ideje i projekti koji donose uspehe kakve svaki čovek priželjkuje.

 

 

UPDATE YOUR BUSINESS bronze je praktična edukacija, koja Vam može uštedeti godine učenja. Ona je nastala na osnovu višedecenijskog sticanja praktičnog iskustva u krugu preduzetnika.

Sama edukacija vam neće spasiti biznis. To ćete uraditi Vi. Imaćete set alata, principe i modele sa kojima ćete moći uspešno da sprovedete promene u Vašem biznisu. Činjenica je da nema razvoja biznisa bez uspona i padova. Ako verujete samo u linearni uspeh, onda nemojte uopšte ni da razmišljate o ovoj edukaciji.

Postoje mnoge edukacije u vezi organizacija biznisa. Svaka je, verovatno, dobra na svoj način. Pre nego što se odlučite za bilo koju od njih, pažljivo ispitajte koja će vam doneti najbolje rezultate i najveći uspeh. Učesnici programa su rekli o UYB bronze: „Edukacija nam je sistematizovala znanje i iskustva, istakla pravac u kom treba da idemo u cilju organizacije poslovnih procesa.“ UYB bronze nije edukacija tipa „Kako da se obogatiš za kratko vreme“, niti je čarobni štapić koji će Vaš biznis srediti za par dana, a još manje je samo „jedna“ od mnoštva edukacija ili „šablon“ iz stručnih knjiga. Ona Vam neće otkriti nikakvu tajnu, ali će Vam pokazati one značajne razlike koje su neke preduzetnike učinile uspešnim.

 

Izvor slike: Pixabay

 

UYB broze edukacija daje:

 • puno praktičnih živih primera,
 • pripremljene šablone,
 • modele sa jasnim instrukcijama,
 • prikazuje pozitivne i negativne strane sprovođenje promena
 • prikazuje uzroke/posledice poslovnih veza.

 

Kome će biti najkorisnija UYB bronze edukacija:

 • Preduzetnicima, koji već imaju najmanje godinu dana „preduzetničkog staža“ i jasno vide probleme adhoc sistema,
 • Preduzetnicima, koji su već prošli bar jednu poslovnu krizu,
 • Poslovnim ljudima, koji greške vide kao mogućnost za razvoj i napredak,
 • Onim ljudima koji razmišljaju o svom biznisu, koji su spremni da uče iz iskustva drugih i žele da uzbegnu gubljenje vremena na početničke greške.

Postavljanje sistema je ozbiljan posao koji zahteva posvećenost, ali će trud uložen u ovo izazvati burno zadovoljstvo kada se budu videli prvi rezultati uspeha.

 

Šta je UYB bronze edukacija?

UYB bronze nivo ima za cilj da uspostavi takav sistem u organizaciji biznisa koji će da podrži svaku dalju prodajnu i marketinšku aktivnost.

Sistem organizacije treba sprovesti kroz 4 kritične tačke:

 1. Nedovoljan nivo prodaje i broj kupaca, a pri tome uslovi nisu opravdanje za ove rezultate.
 2. Stalni konflikti među zaposlenima, koji će uvek imati uticaj na rad sa kupcima.
 3. Prodaja bez sistema, koji bi zadržao kupce i povećao vrednost potrošačke korpe.
 4. Upravljanje biznisom, a ne da biznis vlada preduzetnikom.

 

Izvor slike: Pixabay

 

UYB bronze edukacija sadrži:

 • 8 nedelja online rada
 • 7 video lekcija 
 • 7 bonus materijala nakon svake lekcije
 • Radne listove u PDF formatu

 

TEMATSKE CELIKE KOJE SE OBRAĐUJU KROZ PROGRAM EDUKACIJE:

 1. Analiza Vašeg biznisa
 2. Sigurnost u biznisu
 3. Neodoljiva ponuda za kupca
 4. Konflikti u organizaciji i reklamacije
 5. Postavljanje preglednog sistema biznisa
 6. Održivost biznisa kroz brigu za kupce
 7. Lični razvoj preduzetnika
 8. Povezanost ličnog brenda i biznisa
 9. Vođenje dnevnika grešaka - procedure i pravilnici
 10. Vizija biznisa.

Izvor slike: Pixabay

 

Benifiti na koje imate pravo nakon završene UYB bronze edukacije:

 • 30 minutnu besplatnu online konsutaciju 1:1
 • neograničenu dostupnost video edukacijama, dok je program edukacije u prodaji
 • ulazak na listu za dopisivanje i dodatni edukativni materijal
 • uslov za upis na sledeći UYB silver nivo

 

Koja je garancija programa?

GARANCIJA VREMENA – video lekcije možete odslušati i uraditi zadatke kada Vama to odgovara. Postoje ljudi koji uče kampanjski, a ima i onih kojima više odgovara da uče sistematično. Ovaj program podržava i jedan i drugi model. Zadržaću pravo da Vas podsetim, ako budete duže vreme pauzirali između lekcija.

 

GARANCIJA POSLOVNE TAJNE – svaki učesnik edukacije je moja referenca. To pravo ću koristiti samo uz prethodno pribavljanje Vaše pismene saglasnosti.

 

GARANCIJA ISKUSTVA I REŠENJA – svaki biznis je priča za sebe, ali postoje i poslovni modeli koji odgovoraju većini biznisa. Ukoliko nakon 1. lekcije, a pre 2. lekcije budete procenili da ovaj program nije za vas, javite se i biće Vam vraćen celokupan iznos edukacije.

 

 

Kako je nastao ovaj program?

Koncept treninga UPDATE YOUR BUSINESS sa nivoima bronze, silver i gold je rezultat više od 20 godina mog rada sa preduzetnicima. U toku tog perioda sam učestvovala u zajedničkom pronalaženju rešenja za poslovne situacije, kao i u sprovođenju i testiranju istih.

Sva ova iskustva sam sakupila, strukturirala, ponovo testirala i obradila u celinama, a zatim i napisala radni materijal sa primerima iz realnog poslovnog života. Edukacija, takođe, sadrži i primere mojih grešaka, rešenja problema, uspona i padova, doživljaja sa klijentima i partnerima koji su ponekad praćeni osećajem radosti ili tuge.

 

Više o meni možete pročitati na OVDE. Više o samoj misiji koncepta edukacija možete pročitati OVDE.

 

Za preduzetništvo ne postoji škola

Promene su deo preduzetništva, a uzrokuju ih problemi koji nastaju kao posledica razvoja. Možemo učiti iz ličnih ili iz tuđih iskustava. Odgovornost prema biznisu počinje onog momenta kada se suočimo sa situacijam da ne možemo nastaviti onako kako smo do tada radili.


Nekada je bilo sramota ići kod konsultanta, jer se smatralo da nisi dobar preduzetnik ako ti je potrebna podrška. Današnji biznisi zahtevaju podršku konsultanta jer tržišna trka traži brze odluke. Ožalostim se kada vidim koliko preduzetnika dozvoli sebi da ih voda nosi.

 

Izvor slike: Pixabay

 

Pitanje koje ćete možda sebi postaviti:

 

Zašto bi plaćao edukaciju, kada mogu da pitam bilo kog kolegu preduzetnika?

To je istina, ali u takvim odnosima postoji i nekoliko opasnosti. Onaj ko Vas poznaje, reći će Vam samo lepe stvari i ulepšati situaciju da Vas ne bi razočarao. Može se desiti da neće pomenuti baš one detalje koji njemu nisu važni. Kroz UYB bronze edukaciju imaćete pred sobom nekoliko rešenja i ideja od kojih ćete moći da birate onaj model koji će se najbolje moći implementirati u Vaš biznis.

 

Logični razlozi koji vas upućuju da uzmete ovu edukaciju:

 1. „Vidim da postoji problem u mojoj organizaciji“ – zašto bi odlagali rešavanje situacije kada Vam edukacija može dati smernice za donošenje odluka.
 2. Neprijatno mi je da učim pod stare dane“ -  nemojte ovo nikome reći, već se prijavite. Rezultati će biti vidljivi. A uspeh već nije neprijatan, zar ne?
 3. Neurednost u organizaciji biznisa neće se rešiti sama od sebe – ako odlažete stvoriće se samo još veća gomila „smeća“.
 4. Vreme je ograničena kategorija – zašto bi onda odlagali? Odlaganje je prvi „smrtni greh“ u preduzetništvu.
 5. „Biće nekako“ - ova rečenica će biznis odvesti u propast. „Nekako“, gotovo sigurno, prelazi u nikako.
 6. „Kvalitetna roba će uvek imati kupca“ – to je tačno, ali samo onda kada imate dobar sistem koji će da podrži prodaju. U suprotnom će da umanji kvalitet robe, zbog subjektivnog doživaljaja kupca.

Izvor slike: Pixabay

 

O čemu je ovde uopšte reč?

Biznis je kao dete, koje svaki preduzetnik neguje i čuva od svake neprilike. Ponosni smo na njega kada donosi dobre rezultate, ali smo i tužni kada ne ispuni naša očekivanja. Želimo mu najbolje, da ima visoku poziciju, da postane poznati brend i da ubiramo plodove uspeha.


Zašto bi sve ovo uskratili Vašem biznisu? Ovo je odluka koju možete doneti u roku od 1 minute. Krenite sa edukacijom.


Vi ste osoba koja može dodati polet Vašem biznisu. Neka on bude Vaša inspiracija i motivacija i da kroz njega ostvarite Vaše najviše ciljeve.

 

Izrada edukacije je u toku izrade za online platformu.

Pristupite besplatnom sadržaju prijavom na newsletter!
"Budi kreator svog poslovnog uspeha"
Budite slobodni da me kontaktirate.
Imate pitanja?
Nazovite me:
+381 63 633166
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.