Opšti uslovi ugovora

USLOVI KORIŠĆENJA

OPŠTI USLOVI KUPOVINE / USLOVI KORIŠĆENJA

Posetom ili kupovinom na stranici Jasminkagruncic.rs prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se pravilima koja primenjujemo. Jasminkagruncic.rs zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.
 
Komunikacija elektronskim putem

Kada posetite Jasminkagruncic.rs ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasni ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema Vama će biti putem elektronske pošte (email) ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu, odnosno u zavisnosti od sadržaja je moguće lično zakazati sastanak.
 
Izjava o zaštiti privatnosti

U ime stranice Jasminkagruncic.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo posetiocima/kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o posetiocima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni stranice Jasminkagruncic.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.
 
Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo Jasminkagruncic.rs ili njegovih dobavljača i ne mogu se koristiti bez naše predhodne pismene saglasnosti. Sajt Jasminkagruncic.rs štiti svoja autorska prava, prava intelektualne svojine i ostala srodna prava u najvećoj meri dozvoljene zakonom.
 
Kupovina sa stranice

Ukoliko kupujete sa stranice jasminkagruncic.rs odgovorni ste za podatke i aktivnosti pri kupovini usluge ili proizvoda. Maloletnici mogu koristiti naš sajt uz nadzor roditelja ili staratelja. Jasminkagruncic.rs zadržava pravo da odbije pružanja usluga, otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom kupovine jasminkagruncic.rs će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.
 
 
Opisi usluge/proizvoda

Jasminkagruncic.rs nastoji da sve proizvode/usluge opiše što je tačnije moguće. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac. Ako usluga koju ste kupili ne odgovara Vašim potrebama, tada možete tražiti povrat novca po pravilima koji su navedeni OVDE (Garancija za UYB Bronze online edukaciju)
 
Cene proizvoda

Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om.
 

Radno vreme

Stranica jasminkagruncic.rs. je dostupna od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan.

 
Promena (ažuriranje) podataka na sajtu

Jasminkagruncic.rs zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci Jasminkagruncic.rs nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.
 
Ostalo
Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenjiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja Jasminkagruncic.rs.

Pristupite besplatnom sadržaju prijavom na newsletter!
"Budi kreator svog poslovnog uspeha"
Budite slobodni da me kontaktirate.
Imate pitanja?
Nazovite me:
+381 63 633166
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.