1. Marketing forum za preduzetnike i privrednike

Dana 25.10.2018. godine je održan 1. Marketing forum za MSP na Paliću pod nazivom „Update Your Marketing - Reprogramiraj svoju marketing strategiju”. Na forumu je učestvovalo 87 privrednika i 6 izagača na štandovima unutar sale za predavanje. Događaj je bio značajan i zbog samih predavača koji su lideri u svojoj oblasti u Mađarskoj. Prihvatili su naš poziv, da se u Srbiji prvi put održi skup za privrednike i preduzetnike edukativnog karaktera iz oblasti marketinga. Gabor Wolf i Kriszta Janata su govorili o vrlo aktuelnim temama: prisutnost na društvenim mrežama, odnosno u čemu je razlika u marketingu za žensku i mušku populaciju. Rad ovog para je inicirao reformu marketinga za MSP u susednoj zemlji.
Na forumu su predavanja održali još i Timea Gubaš, rođena subotičanka, koja živi i radi u Mađarskoj kao marketing strategista i Jsminka Grunčić, direktor foruma. 

Pristupite besplatnom sadržaju prijavom na newsletter!
"Budi kreator svog poslovnog uspeha"
Budite slobodni da me kontaktirate.
Imate pitanja?
Nazovite me:
+381 63 633166
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.