Edukacija u privrednoj pomori Subotica

Dana 07.03.2018. godine održana je dvosatna besplatna radionica za preduzetnike i privrednike u Regionalnoj privednoj komori Subotica. Cilj dvosatne besplatne edukacije, pod naslovom "Update your business - Dodaj polet svom poslu", bio je da prikaže kako možemo privući pažnju potencijalnih kupaca, odnosno koje su te kritične tačke u kojima se najlakše gubi poverenje klijenata.

https://www.youtube.com/watch?v=xEax4-EhZg0&feature=emb_logo

Razvoj globalnog tržišta u velikom procentu je uticao na promenu modela komunikacije sa kupcima. Internet omogućava praćenje svetskih trendova. Zbog toga je danas mnogo teže izazvati pažnju kupaca, a još je teže zadržati ga. Postoje 4 kritične tačke u radu preduzeća koje mogu uticati na njegov razvoj, a to su: konkurentska prednost, konflikti u organizaciji, planiranje prodajnih kampanja i predstavljanje preduzeća na tržištu.

Svaka od ovih tačaka je ukratko prezentovana na edukaciji kroz vezu „uzrok-posledica“. Nakon edukacije sledila je diskusija i razgovor sa prisutnima.

https://www.youtube.com/watch?v=xEax4-EhZg0&feature=emb_logo

https://www.magyarszo.rs/hu/3622/vajdasag_szabadka/179751/A-sikeres-%C3%BCzlet-alapjai.htm

Pristupite besplatnom sadržaju prijavom na newsletter!
"Budi kreator svog poslovnog uspeha"
Budite slobodni da me kontaktirate.
Imate pitanja?
Nazovite me:
+381 63 633166
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Prikaži detalje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.